Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Besøg Marseille i Frankrig

Marseille er den tredjestørste bymæssige region i Frankrig. Byen blev startet under romertiden og på grund af dette har den en historie som er en af de mest interessante i hele Frankrig. I denne region kan du også finde borgen ’Chateau d’If’ hvilket er en borg som er med i den kendte roman ’The Count of Monte Cristo’.
I dag er Marseille en by med mange NOVASOL feriehuse og lejligheder som sikrer alle vores gæster en dejlig rejse med et godt udgangspunkt i bolig. Havnen i Marseille er en af Frankrigs mest vigtige udgange til Middelhavet. Den er blevet udviklet igennem flere århundreder og er blevet til et handelscentrum for regionen. Dette har gjort den til et vigtigt punkt i den finansielle del af Frankrigs industrisektor. Havnen har sammenlagt med varer at gøre for over 100 millioner euro hvert år.
Kulturen i denne by har fået indflydelse fra mange forskellige internationale mennesker. Det kan siges at Marseille er byen hvor folk fra alle Middelhavets forskellige områder har sat deres præg i. Inden for de sidste år er Marseille blevet til en endnu smukkere by med endnu flere attraktioner med det formål at tiltrække flere turister. Den offentlige sektor har bygget parker, biografer, restauranter og gallerier samt andre kulturelle attraktioner. 
Maden I Marseille er simpel, dog lækker, med præg af det franske. En kendt ret er den såkaldte ret ’Bouillabaisse’. Opskriften på denne blev lavet i Marseille og bestod oprindeligt af rester fra fiskernes resterende fisk og skaldyr der ikke var solgt, som blev lavet til en suppe.
Marseille er uden tvivl et besøg værd. Det er et sandt eventyr og en helt speciel oplevelse at besøge denne sydlige del af Frankrig. NOVASOL feriehuse i Provence er et ideelt sted at starte din ferie og det store netværk af togbaner gør det let at komme rundt til de forskellige områder.
NOVASOL tilbyder et stort udvalg af steder du kan bo. Feriehuse i Marseille eller Provence sammen med familien eller den udkårne; alt er muligt.