Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Costa Brava, Spanien

I Costa Brava bringer de tre vise mænd gaverne til jul som vist i denne video. Legenden siger at når solen går ned kommer et skib til havnen med de tre vise mænd ombord.
Hvorfor elsker turister Costa Brava så meget? Costa Brava betyder ’vild kyst’ og dette beskriver kystens æstetiske aspekt tydeligt. Klipper dominerer mange steder på kysten hvilket skaber en fantastisk udsigt som du ikke bør gå glip af. Står man på toppen af en klippe og ser solnedgangen mens bølgerne skyller op mod kysten får man sig en oplevelse man sjældent glemmer.
Denne region har selvfølgelig også meget andet at byde på såsom fine sandstrande og adskillige charmerende landsbyer. Disse er kun få af de mange attraktioner der findes her. Din ferie i et NOVASOL feriehus giver dig og familien alt i har brug for på en ferie i dette område. I kan tage på en afslappet ferie på stranden eller se kulturelle attraktioner såsom Montserrat; et kloster bygget på toppen af et bjerg. Turen derop er også fantastisk med dens flotte udsigt. Du kan også besøge vulkanerne af Garrotxa eller klatre i Pyrenæerne.
Den mest interessante og travle by i dette område er Barcelona. Her finder du bl.a. gaden kaldt ’Ramblaen’. Den starter ved den gamle havnedel og slutter ved ’Plaza de Cataluña’; en stor bymidte med hyggelige caféer, butikker og et lille indkøbscenter. Langs gaderne finder du mange restauranter, tøjbutikker, smukke blomster og ’Tapas-barer’ med typisk spansk mad samt kunstnere der viser deres kunst. Du kan bestille et glas Sangria på Ramblaen mens du kigger på de forbigående mennesker og de flotte bygninger. NOVASOL har feriehuse over hele Barcelona som gør det endnu lettere for dig at bo et lækkert sted i en storby.
Empuriabrava er også spændende at besøge. Med sine fine sandstrande, muligvis lige foran dit NOVASOL feriehus, bliver denne by perfekt til småbørn lige såvel som voksne samt folk der kan lide at sejle. Der er mange kanaler hvor næsten alle husejerne har en lille båd liggende.
Costa Brava er spændende at besøge lige meget hvad tid på året det er og hvis man bor i et NOVASOL feriehus bliver ferien et godt stykke mere praktisk.