Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

De Masuriske Søer

De smukke Masuriske Søer ligger i Polens nordøstlige del og består af flere forskellige visuelt fantastiske søer. Der er to som skiller sig ud i forhold til størrelse som er ’Śniardwy’ og ’Mamry’. En af de mest spændende attraktioner i dette område er ruinerne der ligger gemt i landskabet mellem bakkerne. Med et NOVASOL feriehus i dette område får du muligheden for at udforske dette og meget mere fra et ideelt udgangspunkt.
Størrelsen på de Masuriske Søer er meget imponerende. De dækker et område på 1700 kvadratkilometer. Der er mange attraktioner og en bred vifte af aktiviteter her såsom flere forskellige bade- og fiskeområder, cykelruter eller gåture gennem det flotte landskab.
For dem der godt kan lide noget mere ekstremt kan man også tage på kajak- og kanoture. Her er der også mange bådstationer. Dette sø-landskab er kort sagt rigtig godt til alle former for vand sport.
Endnu en spændende ting at se her er alle de små vilde heste der løber rundt i naturen. Disse bliver avlet her hvorefter de frisættes. Dog bliver de stadig kontrolleret og holdt øje med af naturstyrelsen. Tag på en tur gennem skovene i dette område mens du bor i dit NOVASOL feriehus. Måske kommer du forbi nogle af disse fritgående heste.
Når det kommer til mad så findes der mange lokale og traditionelle retter. ’Bigos’ er den polske nationalret og er højt anbefalet. Den består af sauerkraut hvilket er kål og forskelligt kød blandet sammen til en lækker stuvning. Der er også andre retter som vi vil anbefale dig at smage såsom ’Pierogi’, ’Barszcz’, ’Zurek’, ’Zrazy’, og ’Flaki’. Det polske køkken byder også på søde lækkerier som f.eks. ’Obwerzanek’ hvilket er et rundt wienerbrød. Deres ’cheese cake’ med chokolade glasur er også rigtig lækker og bør uden tvivl smages, måske med en god kop varm kakao eller kaffe. Du bør besøge de Masuriske Søer fordi de er noget helt specielt. Dette er et perfekt sted hvis man vil opleve naturen med familien og vennerne. Lej dit NOVASOL feriehus i Polen i dag.