Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Destination Danmark

Ferie i et sommerhus i Danmark er noget helt specielt og kan ikke sammenlignes med ferie på f.eks. et hotel eller et ’Bed & Breakfast’ ophold. I et sommerhus har man privatlivets fred og kan helt selv bestemme hvordan ferien skal være. Du bestemmer selv tiderne for udflugter og hvor de skal gå hen, hvornår der skal spises og hvad menuen skal være.
Alle NOVASOLs sommerhuse er privatejede og dermed også individuelt indrettede, alt efter sommerhusejerens egen smag. Dermed er der meget stor chance for, at du kan finde lige netop det sommerhus, som passer lige til din ferie. Skal det være luksusferie, kan du vælge et lækkert sommerhus med indendørs swimmingpool, eventuelt med modstrømsanlæg, så du kan svømme imod en kunstig strøm, og dermed ikke er nød til at vende for at kunne svømme videre. Vil du svømme i fred, kan du nu vælge et at de sommerhuse, som har en ”ugeneret pool”. Her er der ingen der kan se dig, når du svømmer i poolen.  Ofte er der også SPA/Whirlpool og sauna i disse huse. Vi har også huse kun med SPA og/eller sauna. Er du mere til en traditionel ferie i sommerhus, har vi naturligvis også standard huse, uden pool, SPA og sauna.
Uanset hvilken form for hus du vælger, skal du selvfølgelig også vælge hvor i Danmark ferien skal holdes. Skal det være ved Vestkysten, for eksempel i Blåvand, Søndervig eller Blokhus? Eller hvad med Rømø med en af de bredeste sandstrande i Danmark?
Skal det være mere børnevenlig strande, så er Jyllands østkyst, Fyn og øerne et godt valg. For eksempel Djursland, hvor der er rige aktivitetsmuligheder i blandt andet Djurs Sommerland, Kategat Centret og Ree Park – Ebeltoft Safari, eller Hasmark Strand på Nordfyn, ikke langt fra Odense med H. C. Andersens Museum og den Gamle Landsby. 
Om det skal være ved stranden eller tæt på en sø, i en skov eller på en strandeng, ude på landet eller i udkanten af en storby, NOVASOL kan, med utroligt mange sommerhuse og ferielejligheder i Danmark, tilbyde det hele.