Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Destination Grækenland

Tusindvis af øer, Sirtaki, græsk mokka og en meget venlig befolkning: Dette er Grækenland og måske dit næste feriemål. Om du lejer en af NOVASOLs mange ferieboliger på Kreta, Corfu eller på fastlandet i Grækenland, så er du lige midt i den græske livsstil. Det lækre og sunde græske køkken med “Tzatziki” og “Moussaka”, frisk salat, den bedste olivenolie, den traditionelle græske ost og vine fra de forskellige regioner, får din ferie til at virke, som en kulinarisk rejse. Hvis du elsker mad, vil du elske og nyde frisk fisk og det famøse kød, som bliver grillet lige foran dig, på de forskellige restauranter.
I Grækenland vil du aldrig føle dig ensom, for det græske folk er meget meddelsomme. Det kan ske, at du sidder på en cafe eller restaurant og møder ”popen”, et spirituelt medlem af den græsk-ortodokse kirke, som begynder at tale til dig. Du vil høre om deres anskuelse af tingene og deres meninger.
Med en NOVASOL feriebolig i Grækenland har du den perfekte base, når du vil udforske landet. Besøg for eksempel nogle af de arkæologiske steder på fastlandet eller øerne. Disse steder bliver løbende holdt ved lige, så også kommende generationer kan have glæde af dem. Lejer du en feriebolig i Grækenland, kan vi varmt anbefale, at besøge hovedstaden Athen og her se templet Akropolis og bydelen, kaldet ’Plaka’ lige under templet. Du kan også tage på dagsudflugt til nogle af de mange øer med færgerne der sejler imellem dem – og selv færgeoverfarten kan være et helt eventyr for sig.
Mange af vores gæster, som allerede har været i Grækenland i en af vores ferieboliger der, siger at de nærmest er blevet smittet af landet og nu udelukkende kun vil holde deres ferier der. Men vi vil lade det være helt op til dig, om du efter en ferie i Grækenland, i en af vore mange NOVASOL ferieboliger, igen vil dertil året efter.