Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Destination Italien

Tag til skønne Italien og hold ferie I en af NOVASOLs mange ferieboliger. Med NOVASOL får du den optimale start på din ferie, uanset om du vil se historiske og kulturelle ting på din ferie, nyde solen og vandet på en af de utallige strande eller vil op i bjergene for at stå på ski eller tage på skønne vandreture der. Italien har feriemuligheder for enhver smag.
Toscana, som er kendt for god mad og skønne vine, byder, udover NOVASOLs typiske italienske villaer, på ro og afslapning. Her kan du blandt andet sidde på en af strandcafeerne og nyde den pragtfulde udsigt ud over vandet, mens du nyder en drink, som afslutningen af dagen.
Umbrien, en anden og meget flot region, er nærmest et ’insider tip’ for dem, der vil helt tæt på den italienske levevis, uden at være omgivet at masseturismen. Her er der ikke mange turister og det giver dig fred, til at nyde området og den dejlige natur der er her. Den gode mad og lokale vine kan får dig til at føle dig godt tilpas og nyde livet ’the Italian way’.
En anden og mere besøgt region er Apulien. De gamle og historiske bygninger i dette område er bygget af sten og kaldes ”Trulo”. Den idylliske flora og fauna der er her, brillerer med dens utrolige farver og variation. Men også under havoverfladen er det imponerende. Tager du et dykkerkursus her, hvis du ikke har dykkercertifikat i forvejen, kan du tage på tur i denne utroligt smukke undervandsverden.
Udover de mange smukke strande i de talrige fjorde og bugter, byder Italien også på masser af kunst. Er du kunstinteresseret kan vi varmt anbefale at tage til Venedig og omegn, hvor du vil finde en overflod af det. Besøger du selve Venedig er der utallige berømte og historiske bygninger at udforske, men også utallige små sideveje og gyder, som er interessante at se. Og du skal selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for, at tage på tur i gondolerne. På en uges ferie i Venedig når man ikke at se det hele. Det er derfor at mange af vores gæster vender tilbage gang på gang og vil du gerne se andre storbyer i Italien, kan vi blandt andet også tilbyde ferielejligheder i Rom, Napoli, Torino, Firenze og Milano.
NOVASOL ønsker dig og din familie en rigtig god ferie i Italien.