Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Destination Østrig

Med en NOVASOL feriebolig på landet eller i bjergene i Østrig, kan du finde den ro, fred og stilhed, som du fortjener, til en afslappende ferie, hvor du kan lade batterierne op igen, til den travle hverdag derhjemme. Du kan også finde din vinterferie i Østrig, med fart over feltet, når du står på ski ned af de mange pister. Østrig har noget for alle, uanset om det er sommer eller vinter.
Østrig byder på smukke bjerge, et flot og afvekslende landskab med smukke søer og mange spændende byer som hovedstaden Wien, universitetsbyen Innsbruck og den historiske by Salzburg. I Wien kan du blandt andet finde operahuset ”Wiener Staatoper”, teatret ”Burgtheater” og ikke mindst det kunsthistoriske museum med enestående kunstudstillinger. Udover mange smukke historiske bygninger finder du også den verdenskendte ”Wiener Philharmoniker”.   
I byen Innsbruck finder du mange gamle og historiske bygninger fra kejser Maximilian I’s tid. Byens varetegn er “Goldene Dachl”, som er et tag, på en tre etagers karnap på et hus, bygget af hertug Frederik IV i 1420 som residens for de tyrolske herskere. Taget består af 2.657 forgyldte kobberplader og er absolut en seværdighed og huset har en interessant historie op igennem tiden.
Salzburg er berømt for en meget velsmagende specialitet. Den verdenskendte ”Mozart-Kugel” blev skabt i 1890 og har været elsket lige siden. Salzburg har mange seværdigheder, som for eksempel ”Festung Hohensalzburg” et imponerende slot og fæstningsanlæg, der blev bygget for over 900 år siden til at forsvare byen. Nu til dags, bliver der afholdt mange arrangementer her igennem hele året. Der er næsten dagligt koncerter i koncertsalen, der er kunstudstillinger, historiske museumsudstillinger, markeder som for eksempel advent-marked op til jul og om sommeren er der borgspil med mere, hvor man kan opleve middelalderen blive vagt til live igen. Husk at tjekke på internettet, hvilke arrangementer der er der, når I er på ferie i Østrig og planlægger at besøge byen, så I ikke går glip af oplevelserne.   

sommerhuse i området

Lädt…Søger feriehuse