Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Ferie med din hund i Murcia eller andetsteds.

I denne video vil vi vise dig at NOVASOL er meget hjælpsomme når det kommer til ferier med husdyr. Regionen Murcia i Spanien er en af de mange regioner hvor hunde m.m. er velkomne i udvalgte NOVASOL feriehuse. Murcia er en region ligeså vel som en by i den sydøstlige del af Spanien. Det er den syvende største by i Spanien og den er meget populær som turistdestination på grund af dens placering. Murcia ligger i den sydøstlige del af den iberiske halvø hvilket betyder at der er et mildt klima med varme somre, lette vintre og få dage med regn.
Floden ’Segura’ deler byen i to fra vest til øst og der er bjerge og bakker rundt om dalen hvori byen ligger. Dette skaber et smukt landskab som er perfekt til ture med hunden og familien, hvis du vil opleve den flotte spanske natur på egen hånd. Med et gennemsnit på 300 solrige dage per år er denne by perfekt til gåture, cykelture og meget mere med din hund. Du kan også spille golf her i området.
NOVASOL tilbyder mange lækre feriehuse og lejligheder tæt ved golf området ’La Torre Golf Resort’. Medbring dit kæledyr her og oplev det dejlige vejr på golfbanerne. Rundt om disse feriehuse er der mange restauranter, barer, butikker og supermarkeder og dermed alt du har brug for på en afslappende ferie i et af Spaniens mest fascinerende områder. Mange af disse feriehuse er meget luksuriøse og tilbyder mulighed for at medbringe husdyr. Dette vil fremgå i huspræsentationen på NOVASOLs hjemmeside.
Der er også mange andre ting at foretage sig i Murcia. Katedralen af Murcia blev påbegyndt i 1394 og færdiggjort i 1465 og er et besøg værd. Der er også hyggelige bymidter og markeder samt et kasino og historiske broer. At nævne alle attraktioner ville tage lang tid så vi vil bare informere dig om at der er mange spændende ting at foretage sig. Lej dit NOVASOL feriehus i Murcia eller andetsteds i dag og medbring dit husdyr. NOVASOL kan hjælpe dig med at finde det perfekte sted for jer at bo.