Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Forlystelsespark ved den belgiske kyst.

Plopsaland i Belgien ligger direkte ud til Nordsøens kyst og har mange attraktioner, ikke kun for voksne, men også specielt for børn. Her vil du finde mange kendte tegneseriefigurer såsom bien Maya i ’Majaland’ og pirater samt andre tegneseriefigurer. 
De mange forskellige forlystelser såsom vilde vandrutsjebaner eller store slynger inviterer dig til at opleve denne forlystelsespark. Hver dag her vil skille sig ud fra de andre da der er så mange sjove ting at lave her. Dit besøg til Plopsaland vil være uforglemmeligt, specielt hvis du har børn som elsker at lege.
Her tages der også hånd om familiernes velvære og sikkerhed. Der er mange restauranter at spise på med en masse forskellig mad. Der er også et stort teater med forskellige forestillinger der kan underholde hele familien. Her sælges der også lækker mad.
En ferie i denne del af Belgien ved kysten mod Nordsøen vil være perfekt for familier med børn fordi der vil være masser af sjove dag og ting at lave. Forældre eller andre voksne vil nyde dette sted fordi der er rig mulighed for at slappe af mens børnene udforsker de forskellige forlystelser. NOVASOL har feriehuse i nærheden af denne park som er perfekte hvis du ønsker at besøge parken hver dag eller tage ud og opleve andre ting i Belgien.
Plopsaland er et sandt paradis for både børn og voksne. De kendte tegneseriefigurer fra eventyr vil velkomme dig og din ferie vil ikke blive forgæves på grund af de mange forlystelser man kan prøve samt andre aktiviteter. En mindefuld ferie med NOVASOL er en sikkerhed når man bor nær Plopsaland i Belgien.
Så fantastisk og sjovt som det kan være at slappe af ved Nordsøen mens man bygger sandslotte med børnene, så kan ture rundt til andre områder i Belgien også være meget spændende og meget muligt fra et NOVASOL feriehus. Bo med NOVASOL nær forlystelsesparken Plopsaland i Belgien og giv dine børn og resten af familien en uforglemmelig oplevelse.