Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Genova i Ligurien

Området omkring Genova, også kendt som den italienske riviera, er det tredje mindste kystområde i det nordvestlige Italien og byder på nogle af Italiens mest signifikante byer. Det Liguriske Hav har bjerge langs kysten som kaldes de ’Liguriske alper’. Landskabet her er utroligt smukt med alle dets blomster, hav og bjerge. Disse skaber kombineret en meget smuk udsigt og atmosfære.
Byen Genova har mange forskellige attraktioner at byde på såsom flere sjove aktiviteter, historiske forte, museer, festivaler og udstillinger. Alt dette bliver besøgt af adskillige turister hvert år som kontinuerligt bliver imponeret. Området ved Genova har også de fem landsbyer af ’Cinque Terre’ som er på listen over ’UNESCO World Heritage Sites’.
I Genova vil du finde mange charmerende og praktiske NOVASOL feriehuse og lejligheder. Fra disse kan du udforske den italienske riviera på din helt egen facon i dit helt eget tempo. Du kan se de fantastiske italienske bygninger eller nyde en kop kaffe i en hyggelig lille gade. Der er vilde kirker og luksuriøse bygninger som er dekoreret med kalkmalerier der afspejler byens guldalder.
Området omkring Genova er også værd at besøge på din ferie mod den italienske riviera. Dets mange attraktioner og det italienske køkken er bl.a. noget af det man kan opleve og nyde. Kendte retter fra det liguriske køkken såsom ’Pasta Genovese’ eller lækker ravioli er kun få af de mange lækkerier der gemmer sig her.
Genova er kendt for deres olivenolie af højeste kvalitet samt deres vine som er perfekte efter et deliciøst italiensk måltid. Med et NOVASOL feriehus får du muligheden for at tage på en dejlig ferie, med et ideelt udgangspunkt i bolig, lige meget om du er på ferie med familien, den udkårende eller vennerne. Der er også mange steder at fiske i Genova. Middelhavsklimaet er rart hele året rundt og giver italienerne god mulighed for at gro druer, oliven og mange forskellige planter. Kystområdet byder på masser af plads til afslapning med en dejlig atmosfære. Lej dit NOVASOL feriehus i Italien i dag og udforsk den italienske riviera ved Genova.