Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

Palmas natteliv

Et feriehus eller ferielejlighed på Mallorca er ofte svær at finde, specielt hvis den skal ligge nær Palma, da denne destination er meget populær og der ikke er alverdens udbydere der. Derfor bør man kigge efter disse lejligheder og huse hurtigst muligt. Den centrale placering giver mulighed for at opleve alle kulturelle dele af byen samtidigt med at man kan smage en masse lækker mad. Nattelivet er også spændende for dem der ønsker at opleve dette. Hvis du ikke har lyst til at spise på restaurant og gå på bar hver dag kan du også lave med derhjemme i dit NOVASOL feriehuse med et lækkert glas vin. Du kan købe frisk fisk hvilket de også serverer på de mange restauranter.
Palma er kendt for sine smalle gader i den gamle del af byen, dens katedral, cafeer og restauranter. Ligegyldigt hvor du vælger at bo på Mallorca i et NOVASOL feriehus så vil du få mulighed for at opleve hele øen og alt den har at byde på. Du kan tage på ture i din bil eller bruge den offentlige transport som fungerer godt på øen. Alle de forskellige kommuner og områder på Mallorca har deres helt egne atmosfærer og de er alle meget charmerende.
I Alcudia er der mange NOVASOL feriehuse som ligger rigtig dejligt. De har også lækre interiører med alle møbler og køkkenredskaber som du har brug for. Du kan også besøge fiskerområder i byerne og se hvad de fanger samt hvordan. Tæt ved Alcudia ligger ’Cap de Formentor’, hvilket er et eventyrligt bjergområde. Nogle gange, hvis vejret passer, kan man se Ibiza herfra.
Ligeså smukke er feriehusene og omegnen i andre bjergområder såsom ’Serra de Tramuntana’ og ’Raiguer’. Der er også dale hvor der ligger feriehuse som er perfekte til familier der skal bruge meget plads. Disse er ideelle for børnefamilier med eller uden kæledyr da det er rig mulighed for at løbe rundt udenfor og hygge sig. Her kan børnene lege dagen lang mens forældrene hygger sig med et glas vin og afslapning.
NOVASOL har feriehuse og lejligheder i Palma og andre steder på Mallorca, som er ideelle for lange weekender, ferier og alt andet dit hjerte kan begære.