Novasol

Telefon 70 424 424
Man-Fre 9.00-18.30
Lør 9.00-15.00

San Giovanni d'Asso i Italien

San Giovanni d’Asso er en lille kommune i Italien som har omkring 891 beboere og dækker et område på 66 kilometer. Den ligger på landet i Crete Senesi. Siena, provinsens hovedby ligger omkring 30 kilometer sydøst fra San Giovanni d’Asso og Firenze ligger omkring 80 kilometer herfra. NOVASOL tilbyder mange lækre feriehuse i Toscana så at du får mulighed for at udforske denne fantastiske del af Italien. Du vil få mulighed for at opleve det smukke landskab samt møde de lokale italienere.
Her vil du finde et idyllisk landskab med smukke udsigter, der vil ligne noget taget ud fra et maleri. De lokale er stolte af deres historiske damptog, som vi viser i denne video. Dette tog kører stadig gennem området og har gjort dette i mange år. Du får mulighed for at rejse med dette tog og opleve hvordan man kom rundt i regionen for meget lang tid siden. Denne gamle jernbane er en attraktion både for turister og for lokale gang på gang.
Når man taler om Italien bør man nævne deres lækre mad. Dette har San Giovanni d’Asso også masser af. En meget populær ting i Toscana er de italienske trøfler som kan findes, hvis man er heldig, i naturen. Disse anses som en delikat ingrediens og bruges i mange af deres specialiteter. Der findes også mange forskellige traditionelle toscanske pølser og brød som er værd at smage. Selv deres honning her er fantastisk og må opleves mens man besøger. Med et NOVASOL feriehus vil alle disse oplevelser kunne blive til virkelighed.
Der er også mange andre ting at se i Toscana såsom mange forskellige smukke kirker. Der er et trøffelmuseum i San Giovanni d’Assi som hedder ’Museo del Tartuffo’. Andre imponerende ting er de små gader og charmerende huse i byen. Lej dit NOVASOL feriehus i San Giovanni d’Asso i dag og oplev alt som dette fantastiske og eventyrlige italienske område har at byde på.